20 Ağustos 2008 Çarşamba

KURŞUNLU LİDYA TERMAL OTEL


İzmir-Ankara karayoluna 300m., Salihli'ye 2 km mesafede, dört yıldızlı OTEL LİDYA 23 büyük, 46 standart, toplam 69 Apart Daire, her apart dairede termal ve sıcak su, Jakuzili banyo, 55 ekran Flat Tv, DVD Oynatıcı, Uydu Yayını, Kapalı Devre Müzik Yayını, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Mutfak Ekipmanları, Klima, Açık Havuz, Kablosuz İnternet Bağlantısı, UPS.
Meşhur Kurşunlu Kaplıcaları'nın Şifalı Termal Sularından dört mevsim fışkıran sağlık, Dört Yıldızlı LİDYA OTEL ve tesislerinden yararlanma avantajı.
Güzellik ve sağlık için...
Kurşunlu Kaplıcaları, yeşil dokusu ve manzarası nedeniyle, kaplıca özelliğinin yanı sıra piknik ve günübirlik kullanım amacıyla da rağbet görmektedir.


Ülkemizin birinci derecede önemli ve öncelikli termal sularından olan Kurşunlu Kaplıcaları'nın Romatizma, Cilt ve Kadın Hastalıkları, Solunum Yolu Hastalıkları, Sinirsel Hastalıklar, ile Ameliyat Sonrası, Eklem ve Kireçlenme rahatsızlıklarına olumlu etkileri vardır. Banyo ve içme kürü olarak yararlanılan kalsiyum sülfatlı, bikarbonatlı, sülfatlı ve hidrojen sülfürlü suların Ph değeri 5.8, çıkış sıcaklıkları ise 52-96 C'dır.


Adres
Yeşilyurt Mah. 904 sk. no:23 Salihli / MANİSA
Telefon: +90.236 715 55 55 (pbx) Faks : +90.236 714 90 00 (pbx)


Detaylı bilgi edinmek ve rezervasyon için lütfen http://www.lidyatermal.com/ sitesini ziyaret ediniz

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails

pansiyon